Autóalkatrész Webshop

Újdonságok a kínálatban

Kezdőlap Bemutatkozás
Cégünk 2010 januárjában alakult és 2010 márciusában kezdte meg működését. A kezdetekben kizárólag koreai és japán autók alkatrészeivel foglalkoztunk majd a későbbi informatikai és egyéb fejlesztések révén fokozatosan bevezettük a kínálatba az európai autók alkatrészeit is.

Háttér

KEJ Parts Hungária Kft.Anyavállalatunk, Lengyelország második legnagyobb autóalkatrész kereskedelmi egysége. Hagyományos kereskedelmi gyakorlatának köszönhetően további túlélési lehetőséget biztosít a független kis és nagykereskedők számára. Vállalatunk nagyságából és tevékenységéből fakadóan fel tudja venni a versenyt a jelenleg Magyarországon meg található importőrökkel vagy direkt gyártói beszerzéssel rendelkező nagykereskedésekkel.

Ennek a kereskedelmi formának köszönhetően Lengyelországban, mint Európa egyik legnagyobb alkatrész kereskedelmi piacán, még mindig nem tűntek el a független kereskedők és nem kellett lemondani tevékenységükről a helyi értékesítési területeiket kizárólag "multik" vagy "multi-formában" működtető és ellátó importőrök kereskedelmi és értékesítési pontjainak javára.

Filozófia

Cégünk a hagyományos, szerződéses partneri viszonyokon alapuló kereskedelemre helyezi a hangsúlyt. Célunk hogy ne találkozzanak saját üzemeltetésű telephelyeinkkel az országban, hanem csak és kizárólag telephelyi, viszonteladói megállapodásokat biztosíthassunk azon partnereinknek, akik a saját régiójukban kívánják ellátni a vevői igények kielégítését.

A leendő nagykereskedői, viszonteladói kapcsolatok kiépítéséhez mindenki számára személyre szabott, átlátható, az adott terület piaci feltételeihez alkalmazkodó ajánlatokat tudunk tenni. Érdemes a szerződéses lehetőségekkel élni, hisz alkatrészkínálatunk speciális, sehol máshol nem megtalálható márkákból, gyártmányokból tevődik össze. Áraink a kínálat sokszínűségét és egyediségét tekintve rendkívül kedvezőek, szerződéses partnereinknek pedig minden szempontból előnyös kedvezményrendszerünk lehet csábító.
A KEJ Parts olyan szakemberekre támaszkodhat, akik magas fokú képzettséggel valamint több éves kereskedelmi tapasztalattal állnak cégünk rendelkezésre. A kollégák szaktudása és elkötelezettsége, együtt a folyamatosan bővülő árukészlettel, garantálja az ügyfelek magas szintű kiszolgálását. Partnereinknek, igényeinek mind jobb kielégítése érdekében, az anyavállaltnál és a magyarországi KEJ Parts képviseleten is kifejezetten távol-keleti specialisták várják szíves érdeklődésüket, természetesen az európai kínálatról sem megfeledkezve. Szolgáltatásainkat folyamatosan igazítjuk a változó igényekhez, illetve a piac elvárásaihoz.
Üdvözlettel,
a KEJ Parts Hungária csapata


KEJ Parts Network

  • Szeretné vállalkozását biztos alapokkal, megbízható partnerrel működtetni?
  • Gondot okoz a napi szintű alkatrészellátás a boltjában, üzletében?
  • Szeretné bővíteni az öntől vásárló partnerek számát?
KEJ Parts Network
KEJ Parts NetworkA KEJ Parts Network segítséget nyújt ebben.
A nagy "multik"-kal szemben velünk nem kell attól tartania, hogy érdekei sérülhetnek. Tiszteletben tartjuk értékesítési területét és azokat a partnereiket, akik szintén függetlenül kívánnak csatlakozni az Ön hálózatához. Hagyományos, szerződéses partneri együttműködésen alapuló értékesítési filozófiánkkal és személyre, cégre szabott egyedi ajánlatainkkal keressük partnereinket az országban. Akik már csatlakoztak a hálózathoz, függetlenségüket is megőrizve egyúttal, kölcsönösen hasznos megállapodást kötöttek. Erre egyre növekvő ügyfélkörünk a legjobb bizonyíték. Amennyiben most nem kíván élni a lehetőséggel, lehet, hogy legközelebb már nem tudunk olyan feltételeket kínálni, mintha az adott területről elsőként keresne meg minket.


Éljen ezzel a lehetőséggel mihamarabb…

KEJ Parts Service

  • Nehezen ért szót a "multik" ügyfélszolgálataival?
  • Nem tudnak segíteni önnek az alkatrészek beszerzésében?
  • Gyakran van olyan kérdése, alkatrész keresése, amiben az általános viszonteladók nem tudnak segíteni?
KEJ Parts Service
A KEJ Parts Service hálózat a megoldás.
Csatlakozzon Ön is. Több éves szakmai tapasztalttal rendelkező munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére speciálisabb alkatrészek beszerzésében is.
A KEJ Part üzletpolitikájának része, hogy a független szervizekkel egyénre szabott, az adott terület sajátosságait figyelembe vevő, szerződéses viszony alakítson ki. Miért lenne hátrányban, azért mert "csak" autószervizt működtet?

Mindenre van megoldásunk…